Incasso bureau Rotterdam

In Rotterdam vindt u diverse specialisten op het gebied van incasso. In Rotterdam zijn incassobureaus, deurwaarders en incasso advocaten vertegenwoordigd. U kunt voor een incasso bureau kiezen, maar waarom zou u daar genoegen mee nemen? Een incasso bureau kan niet procederen bij de rechtbank voor hogere vorderingen en kan geen beslag leggen of een faillissement aanvragen.

incasso bureau Rotterdam

Deurwaarder Rotterdam

Net als een incassobureau kan ook een deurwaarder geen conservatoir beslag leggen. Hetzelfde geldt voor het voeren van gerechtelijke procedures voor hogere vorderingen of het aanvragen van een faillissement. Een deurwaarder voert wel de feitelijke beslaglegging uit, maar dit gebeurt pas nadat een advocaat een verzoekschrift om beslag te leggen heeft ingediend. Voor beslaglegging in Rotterdam is dus altijd een advocaat nodig.

Advocatenkantoor Rotterdam

Incasso advocaten kunnen meer pressie uitoefenen op uw debiteur dan een incassobureau of deurwaarder. Een incasso advocaat kan namelijk wel een faillissement aanvragen of beslag leggen. Incasso advocaten zijn tevens uitstekend in staat om het juridische verweer van uw debiteuren te beoordelen. Hierdoor kunnen zij een goede inschatting maken van de proceskansen in uw incassozaak. Deze inschatting kan u veel geld besparen bij een gerechtelijke incasso procedure in Rotterdam.