Incasso Rotterdam

Op zoek naar het beste incassobureau in Rotterdam? Schakel dan onze Rotterdamse incasso advocaten in. Ons advocatenkantoor kan meer drukmiddelen inzetten dan een incassobureau of deurwaarder. Vanaf dag één gaat uw vaste incasso advocaat aan de slag met uw vordering. De incassoprocedure kan doorgaans snel worden afgerond. Met een hoog slagingspercentage en een hoge klanttevredenheid.

incasso Rotterdam

Incassobureau inschakelen in Rotterdam

Als u in Rotterdam een incassoprocedure wilt starten, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen zowel de buitengerechtelijke incassoprocedure als de gerechtelijke incassoprocedure. De Rechtbank Rotterdam bevindt zich nabij ons advocatenkantoor.

Wij doen alles wat een incassobureau doet, maar als incasso advocaten kunnen wij ook meer. U kunt ons bijvoorbeeld ook inschakelen voor beslag leggen of een faillissement aanvragen.

No cure no pay incassobureau in Rotterdam

Net als een incassobureau kunt u ons advocatenkantoor ook op basis van no cure no pay inschakelen. Wij brengen uw debiteur de kosten in rekening zodat u zelf geen kosten aan de incasso hebt bij verhaal van de vordering. Bij volledig verhaal van de vordering ontvangt u 100% van de hoofdsom.