Een incassobureau inschakelen?

U kunt een incassobureau inschakelen voor uw incassovordering. Een incassobureau kan alleen niet veel meer doen dan u zelf ook kunt. U kunt uw incassovordering ook indienen bij een incasso advocaat. U krijgt dan een hogere kwaliteit juridische dienstverlening voor de prijs van een incassobureau.


Een deurwaarder inschakelen

U kunt ook een deurwaarder inschakelen voor uw incassovordering. De wettelijke taak van een deurwaarder is echter het uitvoeren van ambtshandelingen. Bijvoorbeeld het betekenen van exploten. Verder voert de deurwaarder feitelijk de executie van vonnissen uit (beslaglegging). In het incassotraject kan de deurwaarder echter niet veel meer doen dan een incassobureau. Wilt u bijvoorbeeld beslag leggen voordat u een vonnis heeft? Dan hebt u een advocaat nodig. Hetzelfde geldt voor het aanvragen van een faillissement. En wat als het juridisch gezien ingewikkeld wordt?

Incassotraject met maximale druk

Wilt u snel betaald krijgen? Kies dan voor een incassotraject met maximale druk. U kunt een incasso bureau inschakelen maar voor maximale druk moet u bij een incasso advocaat zijn. Een incasso advocaat kan namelijk meer drukmiddelen inzetten dan een incasso bureau of deurwaarder. Verder kunt u bij een incasso advocaat profiteren van hogere kwaliteit en een hoog slagingspercentage. Bij e-Legal incasso advocaten kunt u uw incasso direct online indienen

incassobureau inschakelen?