Incasso bureau of incasso advocaat?

Een incasso advocaat kiest u als u maximale pressie op uw debiteur wilt kunnen uitoefenen. Een incasso advocaat kan namelijk meer pressiemiddelen inzetten dan een incasso bureau. Bijvoorbeeld door het faillissement van de debiteur aan te vragen of door beslag te leggen. Ook heeft een incasso advocaat aanzienlijk meer juridische kennis in huis. Dit komt het slagingspercentage ten goede. Ons tarief verschilt overigens nauwelijks met dat van een incasso bureau.

incasso bureau of incasso advocaat

Business to business incasso (B2B)

Als incasso advocaten bij e-Legal zijn wij gespecialiseerd in B2B incasso. Bedrijven gaan namelijk anders met schulden om dan consumenten. Ook zijn de juridische verweren van bedrijven anders. Zij hebben op dit vlak meer kennis en ervaring dan de gemiddelde consument. Laat u daarom als bedrijf bijstaan door een incassospecialist met voldoende juridische kennis. Schakel daarom geen incassobureau in, maar een B2B incasso advocaat.


Effectiever incasseren dan een incasso bureau?

Wilt u sneller en effectiever incasseren? Dan kunt u direct online uw incasso indienen en wij zullen uw vordering zo snel mogelijk incasseren.