No cure no pay incasso advocaat

Goed debiteurenbeheer is in de huidige economische tijd belangrijker dan ooit geworden. Er zijn vaak al minder opdrachten en afnemers en als dan ook nog eens facturen niet betaald worden dan is dat extra vervelend. Onbetaalde facturen zijn met recht een doorn in het oog. Gelukkig is er een incasso advocaat die op basis van no cure no pay met uw vordering aan de slag wil gaan. Hiermee kunt u uw openstaande vorderingen tegen minimaal risico incasseren.

incasso advocaat no cure no pay

Welke incassospecialist kiest u?

Dat vreemde ogen dwingen effectief is bij het laten betalen van een factuur is één van de redenen waarom vorderingen uit handen worden gegeven. Dit effect benut u maximaal met een incasso advocaat. Een incasso advocaat maakt namelijk een andere indruk op een wanbetaler dan een incassobureau. Tevens ligt het juridische kennisniveau bij een advocaat aanzienlijk hoger waardoor u een betere kans heeft dat u uw geld krijgt.


Normale incassotarieven

Ons incasso advocatenkantoor hanteert tarieven die op het niveau liggen van een gemiddeld incassobureau. Bij ons kunt u profiteren van de hoge kwaliteit van een incasso advocaat voor de prijs van een incassobureau.

Wilt u contact opnemen met ons, bel ons dan of gebruik hiervoor ons contactformulier.