Contract opstellen

Een contract opstellen dat juridisch waterdicht is. Daar draait het om, want het belang van een goed en duidelijk contract kan niet worden onderschat bij het zakendoen.

Door gebruik te maken van een juridisch waterdicht contract, kunt u uw juridische positie als contractspartij versterken en de contractuele risico's zo veel mogelijk voorkomen. Ook staat u met een goed contract veel sterker bij eventuele geschillen.

Voor onze advocaten behoort het opstellen van contracten tot de dagelijkse werkzaamheden. Laat onze specialisten contractenrecht daarom uw contract opstellen. Dan weet u zeker dat u een juridisch waterdicht contract hebt.

contract opstellen


Standaard contract opstellen

Een standaard contract zoals een model offerte of model overeenkomst wordt veel gebruikt in ondernemingen. Omdat een dergelijk standaard contract zo vaak wordt gebruikt, is het verstandig om ervoor te zorgen dat uw standaard contracten juridisch gezien waterdicht zijn.

Onze advocaten kunnen uw standaard contract opstellen of beoordelen. Zo kan ervoor worden gezorgd dat uw standaard contracten duidelijk en niet voor tweeƫrlei uitleg vatbaar zijn. Ook is het van belang dat uw standaard contracten op een correcte wijze in combinatie met uw algemene voorwaarden worden gebruikt.

Onze (proces)ervaring leert dat onze klanten veel profijt hebben van de standaard contracten die wij hebben opgesteld of beoordeeld. Waar conflicten niet kunnen worden voorkomen, kunnen de procedures in ieder geval worden gewonnen.

Welke overeenkomst opstellen?

Onze advocaten kunnen onder meer de volgende overeenkomsten opstellen:

  • algemene voorwaarden
  • koopovereenkomst
  • distributieovereenkomst
  • opdrachtovereenkomst
  • huurovereenkomst
  • arbeidsovereenkomst

Bekijk de ervaringen van onze klanten met het opstellen van contracten.


Contract laten opstellen

Wilt u dat wij voor u een juridisch waterdicht contract opstellen?

Neem dan contact op via ons contactformulier of bel ons.

overeenkomst opstellen