Ervaringen met incasso

Goede ervaringen van klanten met de incassodienstverlening van e-Legal incasso advocaten


Eric Schuurmans van OELAN:

e-Legal heeft een factuur die al meer dan een jaar openstond binnen 8 dagen voor ons geïncasseerd. De incasso heeft ons niets gekost, want de debiteur heeft de kosten betaald. En het heeft ons ook nog een mooi bedrag aan rente opgeleverd. Mocht dit nogmaals nodig zijn, dan kiezen we zeker weer voor de succesvolle aanpak van e-Legal! 

Oelan


Tammo Peters van Proseo B.V.:

e-Legal doet al jaren onze incassozaken. Ik vind dat ze goed communiceren en goed advies geven. 


Proseo


Bob Snoeck van Edeldruk B.V.:

Mijn ervaring met het no cure no pay incassosysteem van e-Legal is: "eenvoudig, effectief en goedkoop, een absolute aanrader voor het MKB!

Edeldruk

 


Gie Tjin Kan van Ons Architecten B.V.:

Toen een groot project stil viel door de economische crisis, kregen wij het honorarium voor de door ons verrichte werkzaamheden dankzij de inzet van e-Legal binnen 2 weken alsnog betaald.

 Ons Architecten


Michel van Dijk van Adfias B.V.:

Niet iedereen heeft incasseringsvermogen…

In 2005 had een relatie van ons kantoor een vordering op een bedrijf en zij op hun beurt weer op onze relatie. Je zou dan zeggen dat je dat kan verrekenen, maar niets bleek minder waar.

De zaak is voor geweest waarbij de rechter wel de vordering van het bedrijf toewees, maar niet andersom. Dus een advocaat in de arm genomen en zelfs in hoger beroep gegaan en na ruim 3 jaar en de nodige kosten verder kregen we een uitspraak waarmee we vervolgens niets konden. Met de nodige onderbuik gevoelens over de rechtspraak wilde onze relatie het hier maar bij laten.

Wij hebben de zaak daarna echter voorgelegd aan e-Legal. Zij zijn hiermee aan de slag gegaan en hebben niet alleen de vordering geïncasseerd, maar ook nog eens met terugwerkende kracht de rente. Dat wat de ene advocaat niet lukte, kreeg e-Legal wel voor elkaar...

Adfias Administraties


Annemieke Snoeck van Trendy Pen & Papier:

Een aantal jaren geleden zijn wij in contact gekomen met e-Legal. Sindsdien hebben zij enkele incassozaken voor ons behandeld. Dit naar volle tevredenheid onzerzijds. Het bureau is zeer toegankelijk en er wordt snel gehandeld. Wij zullen in de toekomst, indien nodig, weer gebruik maken van hun diensten.

Trendy pen & papier


Jeroen Walta van Puur Produkties B.V.:

Sinds een aantal jaren maken wij met plezier gebruik van de diensten van e-Legal. Wij zijn zeer tevreden over de service en kwaliteit die e-Legal biedt. e-Legal heeft voor ons o.a. diverse incassotrajecten verzorgd en dit grotendeels ook met succes afgerond. Ook heeft e-Legal voor ons diverse zakelijke overeenkomsten gemaakt, wat goed heeft geholpen bij het onderhandelen met de wederpartij.

Puur producties

Ervaringen met contracten en algemene voorwaarden

Goede ervaringen van klanten met de dienstverlening van e-Legal incasso advocaten op het gebied van contractenrecht


Joeri van der Well van MyTi Beheer B.V.:

Mijn ervaring met e-Legal is bijzonder positief. Als ondernemer vind ik het belangrijk dat ik partijen om mij heen heb die écht kwaliteit toevoegen en tegelijkertijd ontzorgen. e-Legal is zo’n partij en heeft ons geholpen bij het opstellen van enkele overeenkomsten.

Steekwoorden: prettig in de omgang, afspraken nakomen en goede communicatie. Dat is op zich al een prima basis, maar daarnaast voegen ze daadwerkelijk iets toe, zowel op de zakelijke inhoud als op de praktische implementatie binnen de organisatie.


David Efdé van Webvalue B.V.:

Dankzij e-Legal konden wij een ingewikkeld contract met gerust hart ondertekenen

e-Legal heeft voor ons een ingewikkelde en uitgebreide huurovereenkomst juridisch en zakelijk beoordeeld en aan ons uitgelegd. Daarmee hebben ze ons de argumenten aangereikt waarmee wij met de verhurende partij konden onderhandelen over het contract. Zodoende hadden wij een betere uitgangspositie en konden wij uiteindelijk met een gerust hart het contract ondertekenen. De werkwijze van e-Legal hebben wij ervaren als adequaat, vakkundig, servicegericht, persoonlijk en integer. Wij kunnen e-Legal bij elke ondernemer aanbevelen.

Heeft u nog vragen hierover dan kunt u mij mailen op bart@webvalue.nl

Webvalue


Georgina Nacken van Rosalina Nacken:

Ik ben bijzonder te spreken over de dienstverlening van e-Legal. Ze zijn capabel en streven naar topkwaliteit. Ik heb e-Legal benaderd voor hulp bij het opstellen van enkele contracten. De kwaliteit zie ik duidelijk terug in de ontvangen juridische documenten. Tevens zijn ze ten allen tijde bereid om ingewikkelde juridische informatie op een begrijpelijke manier toe te lichten.

De samenwerking met e-Legal heb ik over het algemeen als zeer prettig ervaren. In de toekomst zal ik zeker weer gebruik maken van hun diensten.

Rosalina Nacken


Chris Bouma van SKAR:

Kloppende contracten zijn de basis van een soepele vastgoedorganisatie

 SKAR


Marianne van de Water van QPS:

Nadat ik al jaren mijn algemene voorwaarden had, heb ik dankbaar gebruik gemaakt van de gratis check aangeboden door e-Legal. Dat bleek een schot in de roos, want in de loop van de jaren waren er aanpassingen nodig. Jammer dat "mijn" advocaat dat nooit ge-update had.

Daardoor ook door e-Legal mijn voorwaarden laten aanpassen. Zij hebben dat in goed overleg voor mij op orde gemaakt waarbij duidelijk de wijzigingen zijn aangegeven. De daarvoor gemaakte kosten kwamen prima overeen met kwaliteit en werkzaamheden.

QPS


Ervaringen met handelsgeschillen en procedures

Goede ervaringen van klanten met de dienstverlening van e-Legal op het gebied van handelsgeschillen en procedures


Susan Hadimoeljono van Apotheek Rensing C.V:

Dankzij adequate actie en reactie van e-Legal is onze juridische zaak snel opgelost. e-Legal heeft de risico's nauwkeurig afgebakend en is doelgericht te werk gegaan om het gewenste resultaat te bereiken.

Apotheek Rensing
 Wibe Tijmons van Apotheek Nieuwland B.V.:

Door juiste en effectieve benadering van het geschil heeft e-Legal voorkomen dat de zaak een lang voortslepende kwestie werd. We waren er zeer mee geholpen.

Apotheek Nieuwland