Juridisch advies voor het MKB

In de dagelijkse praktijk van het zakendoen krijgt u ongetwijfeld wel eens te maken met kwesties met juridische aspecten. Tot wie wendt u zich dan voor juridisch advies?

Beschikt u niet over een afdeling juridische zaken? Of wilt u juridisch advies inwinnen bij een gespecialiseerde advocaat?  Doe dan gerust een beroep op onze advocaten voor juridisch advies.

Onze advocaten adviseren ondernemingen in het MKB over de juridische aspecten van het zakendoen. Wij geven onder meer juridisch advies over incasso en debiteurenbeheer, contracten en algemene voorwaarden en handelsgeschillen en procedures.


Wel of geen zaak?

Wij denken graag met onze klanten mee. Om deze reden bieden wij u de mogelijkheid om uw zaak kosteloos aan ons voor te leggen, zodat wij u over de juridische haalbaarheid kunnen adviseren.

Is voor de juridische beoordeling van uw zaak echter uitvoerig dossieronderzoek of juridisch onderzoek noodzakelijk, dan ontvangt u op voorhand een prijsopgave voor het juridisch advies. Uiteraard tegen een scherpe vaste prijs.


Juridische vraag?

Voor een juridische vraag kunt u ons gerust bellen of mailen. Korte juridische vragen beantwoorden wij kosteloos indien wij de vraag vanuit parate kennis kunnen beantwoorden. Dit bij wijze van service aan onze klanten. Voor juridische vragen hebt u dus altijd een toegankelijk aanspreekpunt binnen handbereik.

Door onze servicegerichte aanpak besparen wij onze klanten onnodige kosten voor juridisch advies.

Juridisch advies nodig?

Hebt u juridisch advies nodig?

Neem dan contact op via ons contactformulier of bel ons.

 juridisch advies advocaat voor het MKB