Wie zijn wij?

Wij zijn een jong en hecht team van gedreven incasso specialisten. Wij geloven in een persoonlijke en betrokken benadering, zowel richting cliënten als collega's. De hoge kwaliteit van onze dienstverlening op incassogebied wordt gewaarborgd door onze specialisaties in het incasso-, beslag-, proces- en contractenrecht.

Ons dagelijkse werk is interessant en afwisselend. Wij behandelen een grote verscheidenheid aan zaken op allerlei onderliggende rechtsgebieden en in allerlei branches voor vele honderden cliënten. Ons cliëntenbestand varieert van ZZP-ers en kleine MKB ondernemingen tot beursgenoteerde vennootschappen. Doordat wij geen bulk incassozaken behandelen, is vrijwel iedere zaak anders en verdient deze een eigen benadering.

Onze incasso-praktijk wordt op moderne wijze gevoerd. Wij werken met efficiënte automatisering en met digitale dossiers in de cloud. Onze cliënten kunnen via een portal inloggen om de voortgang te volgen en direct te reageren in dossiers.

Ons advocatenkantoor is gevestigd in Brainpark III te Rotterdam nabij de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ons kantoor is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

vacature advocaat stagiaire e-Legal


Wie ben jij?

Jij bent een gevorderde advocaat-stagiaire, bij voorkeur met enige proceservaring en een (vrijwel) afgeronde beroepsopleiding. Dat je analytisch en vakinhoudelijk sterk bent, blijkt uit jouw bovengemiddelde studieresultaten van jouw rechtenstudie. Je bent in staat nauwkeurig te werken en kunt ook onder druk goed presteren. Je bent communicatief vaardig (Nederlands/Engels) en bent in staat om jezelf en jouw zaak op overtuigende wijze te presenteren.

Je beschikt over een gezonde ambitie om jezelf verder te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als qua carrière. Werkervaring op incassogebied vormt een pré, maar is niet per se noodzakelijk.

In de omgang ben je prettig en toon je jezelf betrokken, zowel als gesprekspartner voor onze cliënten als teamspeler voor jouw collega's.

Wat doe je als advocaat-stagiaire?

Als vaste contactpersoon ben jij het aanspreekpunt voor onze cliënten in jouw zaken. Je behandelt jouw zaken vanaf het begin tot het eind en zo veel mogelijk zelfstandig. Waar nodig wordt uiteraard intern overleg gevoerd.

Als gevorderde advocaat stagiaire houd je jezelf zowel bezig met adviseren als met procederen. Jouw werkzaamheden zijn uiteenlopend en bestaan uit onder meer:

  • het behandelen van incassozaken
  • het laten leggen van conservatoire beslagen
  • het aanvragen van faillissementen
  • het voeren van overige gerechtelijke procedures, zoals (incasso) kort gedingen
  • het verlenen van juridische bijstand bij handelsgeschillen
  • het opstellen van contracten en algemene voorwaarden
  • het adviseren over contracten en algemene voorwaarden
vacature advocaat stagiaire


Wat bieden wij?

Wij bieden jou als advocaat stagiaire een afwisselende en uitdagende functie met veel aandacht voor opleiding en begeleiding. Verder bieden wij jou een prettige werksfeer in een informele omgeving in een jong en hecht team. Tot slot bieden wij een marktconform salaris en een aantrekkelijke bonusregeling.


Kennis maken?

Indien deze vacature voor gevorderde advocaat stagiaire (Rotterdam) jou aanspreekt, dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Een sollicitatiebrief met motivatie, ambitie en persoonlijke interesses voorzien van jouw CV en cijferlijsten van de rechtenstudie verdient onze voorkeur.

Na ontvangst van jouw sollicitatie laten we jou op korte termijn weten of jouw schriftelijke sollicitatie aanleiding vormt voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor te Rotterdam.

Deze vacature voor advocaat stagiaire (Rotterdam) betreft een doorlopende vacature waarop het gehele jaar kan worden gesolliciteerd.

Sollicitaties worden strikt vertrouwelijk behandeld. Eventuele referenties worden pas na overleg benaderd.

Sollicitaties kunnen worden gericht aan Krista Snoeck onder vermelding van vacature advocaat stagiaire Rotterdam (gevorderd).

Voor meer informatie over deze vacature kan contact worden opgenomen met Lucien Ridderbroek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.