Wie zijn wij?

Wij zijn jonge en enthousiaste incassospecialisten met een snel groeiende incasso-praktijk. Als incasso advocaten en incasso juristen zijn wij gespecialiseerd in incasso-, beslag-, proces- en contractenrecht. Onze dienstverlening op incassogebied onderscheidt zich door onze persoonlijke benadering en hoge kwaliteit.

Wij werken voor cliënten in vrijwel alle branches. Ons cliëntenbestand varieert van ZZP-ers tot beursgenoteerde vennootschappen. Hierdoor is het dagelijkse werk in onze praktijk afwisselend en vakinhoudelijk interessant, te meer omdat wij geen bulkzaken behandelen.

Onze praktijkvoering is eigentijds. Zo is onze incassosoftware sterk geautomatiseerd en werken wij met digitale incassodossiers vanuit de cloud. Cliënten kunnen via onze website inloggen om de voortgang in hun incassozaken te volgen.

Vanuit onze moderne kantoorvilla in Rotterdam (Brainpark III) bieden wij landelijke dekking op incassogebied.

vacature incasso jurist e-Legal


Wie ben jij?

Ben jij een starter? Dan ben jij een enthousiaste jurist met een afgeronde rechtenstudie (WO) met bovengemiddelde studieresultaten. Werkervaring op incassogebied vormt een pré, maar is niet per se noodzakelijk.

Ben jij ervaren? Dan ben jij een gedreven incassospecialist met een afgeronde rechtenstudie (WO) met ruime proceservaring die zelfstandig zijn incassopraktijk kan voeren en uitbouwen. Indien je daarnaast ook publiceert of blogt op vakinhoudelijk gebied, dan vormt dat een pré.

Of je nu starter of ervaren bent, in beide gevallen ben je analytisch sterk en communicatief vaardig (Nederlands/Engels). Verder ben je prettig in de omgang richting collega's en cliënten en vind je het leuk om contacten met cliënten te onderhouden. Tot slot ben je in staat om nauwkeurig te werken, ook onder druk.

Wat doe je als incasso jurist?

Als incasso jurist ben jij het aanspreekpunt voor onze cliënten in jouw zaken. Je behandelt jouw zaken zelfstandig, maar voert intern overleg waar nodig.

Jouw werkzaamheden bestaan onder meer uit:

  • het behandelen van incassozaken
  • het voeren van gerechtelijke procedures bij de sector kanton
  • het verlenen van juridische bijstand bij handelsgeschillen
  • het verrichten van verhaalsonderzoeken en steunvorderingonderzoeken
  • het adviseren over contracten en algemene voorwaarden
  • het behulpzaam zijn bij overige gerechtelijke procedures, zoals het leggen van beslagen en het aanvragen van faillissementen
vacature incasso jurist e-Legal


Wat bieden wij?

Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende functie als incasso jurist met veel aandacht voor opleiding en begeleiding. Er is dus voldoende ruimte voor ontwikkeling, zowel qua vakinhoud als qua carrière. Verder bieden wij jou een prettige werksfeer in een informele omgeving. Tot slot bieden wij een marktconform salaris in combinatie met een aantrekkelijke bonusregeling. 


Kennis maken?

Spreekt deze vacature voor incasso jurist (Rotterdam) jou aan? Dan nodigen wij jou graag uit bij ons te solliciteren. Stuur ons in dat geval jouw sollicitatiebrief voorzien van motivatie, ambitie en persoonlijke interesses, en verder jouw CV en cijferlijsten van de rechtenstudie.

Wij berichten jou op korte termijn of jouw sollicitatie aanleiding vormt voor een nadere kennismaking op ons advocatenkantoor te Rotterdam.

Deze vacature betreft een doorlopende vacature gezien de groei van onze praktijk. Goede sollicitaties zijn altijd welkom en worden serieus overwogen.

Sollicitaties kunnen worden gericht aan Krista Snoeck onder vermelding van vacature incasso jurist Rotterdam.

Uiteraard worden alle sollicitaties strikt vertrouwelijk behandeld.

Voor meer informatie over deze vacature kan contact worden opgenomen met Lucien Ridderbroek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.