Wie zijn wij?

Wij zijn jonge en enthousiaste advocaten en juristen met een sterk groeiende incasso-praktijk. Als incasso advocaten zijn wij gespecialiseerd in incasso-, beslag-, proces- en contractenrecht. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering en de hoge kwaliteit van onze dienstverlening op incassogebied.

Het dagelijkse werk in onze incasso-praktijk is afwisselend door de sterke focus op het MKB en omdat wij geen bulkzaken behandelen. Wij hebben cliënten in vrijwel alle branches en ons cliëntenbestand varieert van ZZP-er tot beursgenoteerde vennootschap.

De praktijk wordt op eigentijdse wijze gevoerd. Zo is de incasso-praktijk sterk geautomatiseerd en wordt er vanuit de cloud gewerkt met digitale dossiers. Voor cliënten is er een online portal beschikbaar.

Vanuit ons moderne advocatenkantoor in Rotterdam (Brainpark III) bieden wij landelijke dekking voor incasso in Nederland.

vacature advocaat e-Legal


Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste advocaat-medewerker met een afgeronde advocaatstage met ervaring in de commerciële advocatuur. Je bent analytisch en vakinhoudelijk sterk en in staat om zelfstandig een incasso-praktijk te voeren, waarin zowel wordt geadviseerd als wordt geprocedeerd. Indien jouw vakinhoudelijke drive tot uitdrukking komt in het met enige regelmaat publiceren van artikelen of blogs, dan vormt dat een pré. Hetzelfde geldt voor praktijkervaring op incassogebied, bij voorkeur als incasso advocaat.

Uiteraard ben je communicatief vaardig (zowel in het Nederlands als in het Engels) en prettig in de omgang richting collega's en cliënten. Je vindt het leuk om op persoonlijke wijze het contact met cliënten te onderhouden en te intensiveren.

Tot slot ben je in staat om nauwkeurig te werken - ook onder druk - en ben je vertrouwd met het werken in een grotendeels digitale omgeving.

  Wat doe je als advocaat?

  Vanaf dag 1 ben jij als vaste contactpersoon het aanspreekpunt voor onze cliënten in jouw zaken. Je behandelt jouw zaken zelfstandig en vanaf het begin tot het eind, maar voert intern overleg waar nodig.

  Jouw werkzaamheden zijn divers en bestaan uit onder meer:

  • het behandelen van incassozaken
  • het laten leggen van conservatoire beslagen
  • het aanvragen van faillissementen
  • het voeren van overige gerechtelijke procedures, zoals (incasso) kort gedingen
  • het verlenen van juridische bijstand bij handelsgeschillen
  • het opstellen van contracten en algemene voorwaarden
  • het adviseren over contracten en algemene voorwaarden
  vacature advocaat Rotterdam


  Wat bieden wij?

  Wij bieden jou als advocaat medewerker een afwisselende en uitdagende functie met een prettige werksfeer in een informele omgeving. Verder bieden wij voldoende ruimte voor ontwikkeling, zowel qua vakinhoud als qua carrière. Tot slot bieden wij jou een goed salaris in combinatie met een aantrekkelijke bonusregeling.


  Kennis maken?

  Indien deze vacature voor advocaat medewerker (Rotterdam) jou aanspreekt, dan nodigen wij jou graag uit bij ons te solliciteren. Wij ontvangen in dit verband graag een sollicitatiebrief voorzien van motivatie, ambitie en persoonlijke interesses. Verder ontvangen wij graag een CV en cijferlijsten van de rechtenstudie. In een later stadium van de sollicitatieprocedure kan om referenties worden verzocht (in overleg).

  Na ontvangst van jouw sollicitatie berichten wij jou op korte termijn of jouw sollicitatie aanleiding vormt voor een eerste kennismakingsgesprek.

  Gezien de groei van onze incasso-praktijk betreft dit een doorlopende vacature waarop het gehele jaar kan worden gesolliciteerd.

  Sollicitaties kunnen worden gericht aan Krista Snoeck onder vermelding van vacature advocaat rotterdam.

  Uiteraard worden alle sollicitaties strikt vertrouwelijk behandeld.

  Voor meer informatie over deze vacature kan contact worden opgenomen met Lucien Ridderbroek.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.